Internationaal congres ter gelegenheid van de 150ste verjaardag van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Homeopathie op 15, 16 en 17 september 2023 in het "Van Der Valk Congres Hotel" te Bergen 

carousel_wide_1024x768_hotel-van-der-valk-mons-congres-belgium-exterior
Médaillon c

Opgericht in 1872 onder de naam "Cercle Homœopathique des Flandres", is de Belgische Vereniging voor Homeopathie, die in 1972 "Koninklijk" werd, een van de oudste homeopathische verenigingen in Europa.

De eerste erevoorzitter is niemand minder dan de beroemde G.H. Jahr, verwelkomd in België, die Parijs moest ontvluchten vanwege de Frans-Pruisische oorlog van 1870. De Society is tijdens deze 150 jaar van haar bestaan ​​nooit opgehouden met het promoten en onderwijzen van de beoefening van homeopathie in België volgens de voorschriften van Hahnemann.

Dit jubileum willen we graag met waardigheid vieren door op 15, 16 en 17 september 2023 een congres te organiseren.

Voor alle informatie en inschrijving: Dr. Daniel Saelens

homeobel@gmail.com

of +32 474 289676

Sprekerslijst, voorprogramma:

Dr Farokh Master van Bombay (India)

Dr Jean Lansmanne, voorzitter SRBH

Dr Bart Lambert, voorzitter van de VSU (vlaamse school)

Dr An Debyser van Zaventem

Dr Agnès Flour van Baladou (Frankrijk)

Dr Dr Ghizlaine Ghallab van Casablanca (Marocco)

Dr Pierette Gengoux

Mr Rudy Fourmy

In praktijk:

PLaats: "Van Der Valk Congres Hotel" Avenue Mélina Mercouri 7  7000, Bergen, naast het treinstation van Bergen en op 5 minuten lopen van het stadscentrum. Klik Hier

 

Homeobel est édité par la Société Royale Belge d'Homéopathie.

A propos de Homeobel:
Créé en 2000 par la Société Royale Belge d’Homéopathie pour promouvoir la pratique de l’homéopathie uniciste selon les principes de son fondateur : le Dr Samuel Hahnemann (1755-1843).


Société Royale d'Homéopathie:
Fondée en 1872, elle est à l’origine de l’Ecole Belge d’Homéopathie dont le but est de former les homéopathes. Responsable aussi de la publication trimestrielle de la Revue Belge d’Homéopathie.

Défilement vers le haut